Математичне моделювання робочих процесів машин. Практичні роботи - Амосов, В. В.; Сало, В. М. (ЦНТУ, 2020)
Методичні рекомендації сприятимуть підвищенню рівня підготовки здобувачів освіти, кваліфікованій постановці завдань досліджень, грамотному вибору математичного апарата для моделювання, використанню сучасних програмних засобів та наочному представленню результатів досліджень.
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти доктор філософії спеціальності 133 – "Галузеве машинобудування" освітньо-наукова програма "Галузеве машинобудування"
Keywords: математичне моделювання; машина; робочий процес; система