Силабус навчальної дисципліни. Глобальна економіка : освітня програма "Економічна кібернетика" - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (ЦНТУ, 2020)
У матеріалі, відповідно до встановленого зразку, наведено логіку, послідовність і зміст викладання курсу „Глобальна економіка” для студентів освітньої програми "Економічна кібернетика" другого (магістерського) рівня вищої освіти. The material, in accordance with the established sample, gives the logic, sequence and content of teaching the course "Global economy" for students of the educational program "Economic Cybernetics" of the second (master) level of higher education.
Syllabus of the course. Global economy : educational program "Economic Cybernetics"
Keywords: анотація; мета; завдання; програмні результати; навчально-методична карта; abstract; purpose; tasks; program results; educational and methodical map