Облік результатів використання бюджетних коштів на виконання бюджетних природоохоронних програм - Федів, Р. Е. (КНТУ, 2007)
Розглядаються сутність, джерела формування та використання фінансових результатів діяльності юридичних осіб-одержувачів бюджетних коштів. Досліджуються особливості обліку зазначених показників для підприємницької та непідприємницької діяльності. The essence, sources of formation and using of final financial results of activity of legal persons as addressees of budgetary funds are examined. Features of the accounting of the above-mentioned parameters for business and unenterprising activity are investigated.
Keywords: фінансові результати; одержувачі бюджетних коштів; прибуток; дохід; витрати; затрати; видатки; бюджет; підприємницька діяльність; непідприємницька діяльність