Вплив інформаційних технологій на організацію та ведення обліку на підприємствах малого бізнесу - Смірнова, І. В.; Смірнова, Н. В.; Smirnova, I.; Smirnova, N. (КНЕУ, 2021)
У сучасній інформаційній економіці підприємства малого та середнього бізнесу залежать від інформаційних технологій не менше, ніж великі компанії і корпорації. В сучасних умовах господарювання важливим фактором підвищення ефективності господарської діяльності таких підприємств є підвищення рівня їх управління. Вдосконалення форм управління на малих підприємствах можливе за допомогою застосування сучасних інформаційних технологій, які допомагають найбільш ефективно аналізувати, прогнозувати та реалізовувати управлінські рішення. До найбільш важливих питань, які доводиться вирішувати підприємствам малого бізнесу, відносяться задачі організації та забезпечення обліку, подання звітності в умовах цифрової економіки. In the modern information economy of the small and medium enterprise business depends on information technologies not less than large companies and Corporation. In modern economic conditions an important factor Increasing the efficiency of economic activities of such enterprises is an increase in their management level. Improvement of management forms on small enterprises are possible with the use of modern information technologies that help most effectively analyze, predict and realize management decisions. To the most important issues that have to solve small business enterprises include tasks Organizations and accounting, reporting in digital conditions the economy.
Influence of information technology for organization and conduct accounting at small business enterprises
Keywords: бухгалтерський облік; цифровізація; малий бізнес; accounting; digitalization; Small business