Інноваційна діяльність підприємств сільськогосподарського машинобудування : тенденції, проблеми, перспективи - Заярнюк, О. В.; Староста, М. І.; Zaiarniuk, O.; Starosta, M. (КНТУ, 2012)
Стаття присвячена дослідженню стану інноваційної діяльності підприємств сільськогосподарського машинобудування в Україні та Кіровоградській області. Проаналізовано особливості сучасного етапу розвитку підприємств сільськогосподарського машинобудування. Запропоновано шляхи підвищення інноваційної активності підприємств сільськогосподарського машинобудування. The article is devoted research of the state of agricultural machinebuilding enterprises innovative activity. The features of the modern stage of agricultural machinebuilding enterprises development are analysed. The ways of innovative activity increase of agricultural machinebuilding enterprises are offered.
Innovative activity of agricultural machinebuilding enterprises : tendencies, problems, prospects
Keywords: інноваційна діяльність; сільськогосподарське машинобудування; венчуринг