Фінансування інвестиційного розвитку на рівні ОТГ - Петренко, Л. М. (Ексклюзив-Систем, 2020)
Теза доповіді ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінансово-кредитний механізм розвитку економіки та соціальної сфери».
Keywords: фінансування інвестиційного розвитку; інвестиційний розвиток; ОТГ; роль об’єднаних територіальних громад; децентралізація