Удосконалення логістичного менеджменту підприємства харчової індустрії на засадах оптимізації витрат - Борецька, Валерія Анатоліївна; Boretska, Valeriia (ЦНТУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення логістичного менеджменту підприємства харчової індустрії шляхом оптимізації витрат, що сприятиме підвищенню ефективності функціонування підприємства та їх економічній стійкості. The purpose of the qualification work is to substantiate and develop practical recommendations for improving the logistics management of a food industry enterprise by optimizing costs, which will help to increase the efficiency of the enterprise and its economic sustainability.
Improvement of the logistics management of a food industry enterprise based on cost optimization
Keywords: логістичний менеджмент; оптимізація витрат; координація; logistics management; cost optimization; coordination