Спосіб автоматичного контролю розрідження пульпи в млинах, що подрібнюють піски механічних класифікаторів з додаванням руди - Кондратець, В. О.; Кондратец, В. А.; Kondratets, V. (Український інститут промислової власності, 2014)
Спосіб автоматичного контролю розрідження пульпи в млинах, що подрібнюють піски механічних класифікаторів з додаванням руди, шляхом акумулювання пульпи в приймальному пристрої завиткового живильника, вимірювання в ньому рівня й інших технологічних характеристик середовища по вертикальній прямій, що проходить через вісь обертання барабана млина, та визначення параметра за математичною залежністю. Способ автоматического контроля разрежения пульпы в мельницах, которые измельчают пески механических классификаторов с добавлением руды, путем аккумулирования пульпы в приемном устройстве улиткового питателя, измерения в нем уровня и других технологических характеристик среды по вертикальной прямой, проходящей через ось вращения барабана мельницы, и определения параметра по математической зависимости. A method for automatic control of pulp fluidization in mills for crushing sands of mechanical classifiers with addition of ore by accumulation of pulp in the receiver of a spiral feeder, measuring a level and other technological characteristics of fluid on the vertical line passing through the axis of rotation of the mill drum, and determination of the parameter using a mathematical dependence.
Method for automatic control of pulp fluidization in mills for crushing sands of mechanical classifiers with addition of ore
Способ автоматического контроля разрежения пульпы в мельницах, которые измельчают пески механических классификаторов с добавлением руды
http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=201452
Keywords: піски; руда; спіральний класифікатор; розрідження; пульпа; кульовий млин