Анализ и исследование методов управления сетевыми ресурсами для обеспечения антивирусной защиты данных - Мохамад Абу Таам Гани; Смирнов, А. А.; Смирнов, С. А.; Мохамад Абу Таам Гані; Смірнов, О. А.; Смірнов, С. А.; Mohamad Abou Taam; Smirnov, А. А.; Smirnov, S. A. (ХУПС, 2015)
В данной статье анализируются перспективные методы и средства антивирусной защиты данных, требования обеспечения качества передачи данных в телекоммуникационных системах, основные направления и подходы математического моделирования, формулируется задача разработки метода управления доступом к облачным телекоммуникационным ресурсам для обеспечения антивирусной защиты данных. У даній статті аналізуються перспективні методи і засоби антивірусного захисту даних, вимоги забезпечення якості передачі даних в телекомунікаційних системах, основні напрями та підходи математичного моделювання, формулюється завдання розробки методу управління доступом до хмарним телекомунікаційним ресурсам для забезпечення антивірусного захисту даних. This article analyzes the promising techniques and anti-virus protection of data requirements to ensure the quality of data transmission in telecommunication systems, main directions and approaches of mathematical modeling, we formulate the problem of developing a method to control access to cloud-based telecommunication resources for antivirus protection of data.
Аналіз та дослідження методів управління мережевих ресурсів для забезпечення антивірусного захисту даних
Analysis and study methods network management for anti-virus protection of data
Keywords: информационно-телекоммуникационные сети; облачные антивирусы; інформаційно-телекомунікаційні мережі; хмарні антивіруси; information and communication networks; cloud antivirus