Оцінка та управління трудовим потенціалом підприємства (на прикладі ПАТ НВП «Радій» м. Кропивницький) - Артеменко, Ірина Анатоліївна; Artemenko, Iryna (ЦНТУ, 2024)
У вступі обґрунтовано актуальність теми, визначено мету, об’єкт, і предмет дослідження. В першому розділі розглянуті теоретико-методичні аспекти трудового потенціалу підприємства, досліджено організаційні основи управління трудовим потенціалом. В другому розділі проведено аналіз господарської діяльності та управління трудовим потенціалом ПАТ НВП «Радій», визначено, що підприємство рентабельно. В третьому розділі запропоновані заходи та рекомендації стосовно управління трудовим потенціалом ПАТ НВП «Радій». зокрема удoскoналення систем фopмування pезеpву кадpів на керівні посади. Запровадження заходів дасть можливість ПАТ НВП «Радій» покращити трудовий потенціал підприємства. The introduction substantiates the relevance of the topic, defines the purpose, object, and subject of the study. In the first chapter, the theoretical and methodological aspects of the labor potential of the enterprise are considered, the organizational foundations of the management of labor potential are investigated. In the second chapter, an analysis of economic activity and management of the labor potential of Research and Production Corporation "Radiy" was carried out, it was determined that the enterprise is profitable. The third chapter offers measures and recommendations for managing the labor potential of Research and Production Corporation "Radiy." in particular, improvement of systems for the formation of the personnel pool for management. The introduction of measures will enable Research and Production Corporation "Radiy" to improve the labor potential of the enterprise.
Assessment and management of the labour potential of the enterprise
Keywords: аналіз; підприємство; управління; трудовий потенціал; резерв керівних кадрів; analysis; enterprise; management; labor potential; reserve of management personnel