Нова конструкція універсальної зернотукової сівалки - Сисолін, П. В. (КНТУ, 2008)
В статті викладено обґрунтування та вибір конструкції нової універсальної зернотукової сівалки, яка призначена для роботи у будь-яких господарствах України. A ground and choice of construction of new universal grain-fertilizer drill, intended for work in any agricultures of Ukraine is expounded in the article.
Keywords: зернотукова сівалка; висівний апарат; сошник; універсальність; сівба