Поетика межових ситуацій у романі Анатолія Мороза «Сподіваної жду» - Царук, А. П. (РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2012)
Досліджуються особливості художнього конфлікту й поетика межових ситуацій у романі А. Мороза «Сподіваної жду». Исследуются особенности художественного конфликта и поэтика пограничных ситуаций в романе А. Мороза "Ожидаемой жду". A. Moroz's novel "Waiting hopeful" is analyzed. In the novel features of the art conflict and poetics boundary situations are investigated.
Поэтика пограничных ситуаций в романе Анатолия Мороза "Ожидаемой жду"
The Poetics of the Bordering Situations in the novel 'Waiting hopeful' by Anatoliy Moroz
Keywords: межова ситуація; художній конфлікт; поетика образів; психологізація пейзажу; метафора епохи; boundary situation; art conflict; Figurative poetics; Landscape psychology; Epoch metaphor