Теоретичні засади аудиту фінансового стану підприємства - Шалімова, Н. С.; Невдаха, Н. А. (КНТУ, 2005)
Досліджуються проблеми теорії і практики проведення аудиту фінансового стану підприємства в сучасних умовах. Запропонована модель аудиту фінансового стану, яка включає такі елементи як об‘єкти аудиту, критерії ефективності, методи отримання аудиторських доказів.The problems of theory and practice of audit of enterprise`s financial state under present-day conditions are investigated. The model of financial state audit which cosists of such elements as objects of the audit, creterion of the effectivness, methods of achieving the audit evidence is proposed.
Keywords: аудит; фінансовий стан; майновий потенціал; ліквідність; платоспроможність; фінансова стійкість