Професіоналізація навчання іноземній мові студентів технічних спеціальностей в контексті компетентнісного підходу - Головко, І. О.; Гавриленко, О. М. (РВВ ЦДПУ, 2021)
Мета статті – визначити особливості професіоналізації навчання іноземній мові студентів технічних спеціальностей ЗВО згідно зі встановленими стандартами вищої школи.
Keywords: професіоналізація навчання іноземних мов; компетентнісний підхід; компетентність майбутніх фахівців; оволодіння професійними навичками; основи володіння іноземною мовою; підвищення професійної й загальноосвітньої компетенції; вдосконалення методики; іншомовна комунікативна компетентність