Особливості застосування та програмної реалізації симетричного алгоритму блокового шифрування Rijndael - Шингалов, Д. В.; Доренський, О. П. (ДонНТУ, 2013)
Розглядаються результати дослідження і порівняльного аналізу особливостей застосування семитричного алгоритму блочного шифрування Rijndael (стандарт АЕS) з метою реалізації на його основі програмного забезпечення розмежування доступу та збереження конфіденційності даних комп’ютерної системи. Пропонується структурна схема програмної реалізації розмежування доступу на основі алгоритму Rijndael.
Keywords: шифрування; AES; Rijndael; програмне забезпечення