Аналіз принципів побудови моделі центру обробки даних телекомунікаційної мережі - Турупалов, В. В.; Turupalov, V. V. (КНТУ, 2012)
Розглянуто принципи побудови і методики аналізу характеристик при дослідженні моделей центрів обробки даних телекомунікаційних мереж і систем. Considered principles of construction and analysis techniques time characteristics of the study of patterns of data centers of telecommunication networks and systems.
The analysis of the principles building model data center telecommunications network
Keywords: центр обробки даних; моделі; телекомунікаційні системи