Цифрові технології як чинник сталого розвитку туристичної освіти - Д’яченко, Ю. Ю.; Dyachenko, Yu. (ЦНТУ, 2024)
Метою дослідження є визначення передумов для забезпечення якості туристичної освіти та заохочення можливостей навчання впродовж життя, необхідних в умовах економіки знань. У статті розглядаються можливості використання цифрових технологій для навчання студентів та розвитку людських ресурсів у сфері туристичної освіти тощо. The purpose of the study is to identify the prerequisites for ensuring the quality of tourism education and encouraging lifelong learning opportunities necessary in the knowledge economy. The article discusses the possibilities of using digital technologies for student learning and human resource development etc.
Digital Technologies as a Factor of Sustainable Development of Tourism Education
Keywords: економіка знань; цифрові технології; сталий розвиток; туристична освіта; knowledge economy; digital technologies; sustainable development; tourism education