Використання екологічних енергозберігаючих технологій при утилізації відходів сільськогосподарського виробництва - Артоуз, Є. Г.; Резніченко, В. П. (КНТУ, 2012)
Запропоновано технологію вирощування екологічно чистої продукції соняшника та технологічний процес з переробки лузги насіння соняшника з одержанням альтернативних джерел енергії. Technology of growing ecologically of clean products of sunflower and technological process are offered from processing of seed of sunflower with the receipt of alternative energy sources.
Keywords: екологічно чиста продукція; паливні брикети; альтернативні види палива; технологічна лінія з виробництва брикетів