Екологія за фаховим спрямуванням - Резніченко, В. П. (ЦНТУ, 2018)
Контрольна робота з навчальної дисципліни “Екологія за фаховим спрямуванням” включає 6 теоретичних питань. Вони охоплюють різні теми і дозволяють студенту підготуватися до складання заліку чи екзамену. Питання приведені в даних рекомендаціях і мають наскрізну нумерацію. Вибір теоретичних питань проводиться згідно таблиць.
Keywords: контрольна робота; навчальна дисципліна; оформлення; тестові питання