Загальні прийоми продажів (частина 1) - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Сурма, 2020)
У статті наведено фундаментальні засади здійснення збутової діяльності без урахування специфіки виробництва та створеної продукції The article describes the fundamental principles of marketing activities without taking into account the specificity of production and commodities
General Sales Techniques (Part 1)
Keywords: маркетинг; товар; продаж; ціна; гроші; місця продажу; позиціонування; привабливість; marketing; commodity; sale; price; money; sales places; positioning; attractiveness