Резніченко, В. П. Корнічева, Г. І.2020-02-052020-02-052022Технологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництва : метод. рекомендації до викон. практ. робіт студ. стац. (заочної) форми навч. спец. 201 - Агрономія / [уклад. : В. П. Резніченко, Г. І. Корнічева] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. заг. землеробства. – Кропивницький : ЦНТУ, 2022. – 72 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/9246Висвітлено теоретичні та практичні питання визначення якості продукції рослинництва, яка призначена для зберігання та переробки. Подано способи післязбиральної доробки зерна та плодоовочевої продукції, методи контролю її якості.uk-UAпроба зернавологістьзасміченістьзберіганнянатура зернаскловидністьефективність зберіганняприродні втратиТехнологія зберігання і первинної переробки продукції рослинництваLearning Object