Законодавство України про судово-економічну експертизу - Бандурко, Д. (ЛНУП, 2022)
Узагальнено основні положення законодавчого регламентування порядку призначення та проведення судово-економічних експертиз, які визначено Законами України «Про судову експертизу», «Про виконавче провадження», Кримінальним процесуальним, Цивільним процесуальним, Господарським процесуальним кодексами України, Кодексом України про адміністративні правопорушення, Кодексом адміністративного судочинства України, Митним кодексом України, Податковим кодексом України, Інструкцією про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень та Науково-методичними рекомендаціями з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень та іншими нормативно-правовими актами з питань судово-експертної діяльності.
Keywords: законодавство України; судово-економічна експертиза; регламентування; законодавчі і нормативно-правові акти; призначення і проведення судово-економічних експертиз