Розвиток цифрових компетенцій у вищій освіті - Найдьонова, О. О. (ЦНТУ, 2022)
Пропонуємо бібліографічний покажчик «Розвиток цифрових компетенцій у вищій освіті» в якому зібрані наукові публікації, тези матеріалів конференцій, монографії вчених які вивчають цю тему та пропонують на розгляд освітянам свої дослідження, які допоможуть знайти цифрові ресурси, методики викладання, дозволять обмінятися теоретичним та практичним досвідом, новими напрацюваннями та піднімуть якість здобуття освіти на новий щабель. Бібліографічний покажчик містить 38 бібліографічних описів, анотований, з посиланнями на повнотекстові цифрові ресурси. Стане корисним широкому колу читачів.
Keywords: цифрові компетенції; вища освіта; цифрові ресурси; дистанційна освіта; якість освіти в Україні; бібліографічний покажчик