Специфіка регіональної інфляції та її наслідки - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Гіцеларь, Д. В.; Gitsalar, D. (м. Ірпінь : Університет ДФС України, 2017)
У тезах досліджено регіональні фактори інфляції, що можуть викликати різні темпи підвищення цін на окремих територіях. In the theses, regional factors of inflation have been investigated, which may cause different rates of price increase in certain territories.
Specificity of regional inflation and its consequences
Keywords: інфляція; рівень інфляції; купівельна спроможність; фактори інфляції; inflation; rate of inflation; purchasing power; factors of inflation