Інноваційні підходи до управління аграрними підприємствами в умовах цифровізації та зміни клімату - Єрмолаєв, І. В. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповідей учасників III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: інноваційні підходи; управління аграрними підприємствами; аграрні підприємства; цифровізація економіки; сільське господарство