Патентознавство - Кропівна, А. В. (КНТУ, 2016)
Предмет курсу – регулювання відносин, які складаються у зв’язку із створенням, патентно - інформаційним дослідженням, набуттям прав, охороною, захистом, використанням і комерціалізацією об’єктів прав промислової власності.
Keywords: інтелектуальна власність; винахід; корисна модель; торгова марка; патентна документація; патентна інформація