Розробка та дослідження методики створення WEB – сторінок - Трушаков, Д. В.; Тороп, Т. С. (КНТУ, 2015)
У статті наведена розробка зручної методики побудови WEB-сайтів. Показаний приклад створення WEB-сайту під час проходження технологічної практики на замовлення споживчого товариства «Крок в майбутнє» Уктаїна, м. Кіровоград. Під час створення WEB-сайту головною метою була простота і побудови.
Keywords: WEB-сайти; HTML-редактори; гіпертекст; гіперпосилання