Внутрішній контроль біологічних активів - Фоміна, Т. В.; Пугаченко, О. Б. (ПП Лисенко М.М., 2017)
У роботі висвітлено методичні аспекти внутрішнього контролю біологічних активів сільськогосподарських підприємств. Представлено мету внутрішнього контролю біологічних активів, виділено його основні етапи. Запропоновано авторський підхід щодо форми, виду та складу робочих документів, які варто використовувати під час перевірки окремих складових біологічних активів, що формують узагальнюючу інформацію про них у фінансовій звітності.
Keywords: біологічні активи; внутрішінй контроль; методика внутрішнього контролю; робочі документи