Навісний подрібнювач стебел - Лушніков, В. М.; Невдаха, Ю. А.; Златопольський, Ф. Й.; Сазонова, С. М.; Яцун, В. В.; Lushnikov, V.; Nevdakha, Y.; Zlatopolskyi, F.; Sazonova, S.; Yatsun, V. (My University, 2010)
Навісний подрібнювач стебел, який складається із рами, опорних коліс, валів з жорстко закріпленими на них дисковими ножами та роторами, механізму приводу валів, які розташовані по напрямній руху машини та закріплені на рамі, при цьому дискові ножі жорстко закріплені на передніх кінцях валів, а ротори жорстко закріплені на валах між опорами, який відрізняється тим, що на роторах закріплені автобалансуючі пристрої.
Mounted stem shredder
Keywords: подрібнювач; shredder