Інноваційний потенціал молоді України: оцінка та перспективи використання - Петіна, О. М.; Petina, O. (″East West″ Association for Advanced Studies and Higher Education GmbH, 2015)
В статті розглянуто сутність категорії «інноваційний потенціал молоді». Наведено визначальні чинники, що впливають на інноваційну активність молоді. Проведено оцінку наявного інноваційного потенціалу молоді України, визначено основні проблеми його реалізації. Описано переспективи використання молодіжного інноваційного потенціалу в контексті проведеного аналізу. The article says about the category "innovative young potential". Shows determinants that influence the innovative activity of young. Evaluations of existing innovative young potential of Ukraine, the main problems of it’s implementation. Describe the use of youth prospects innovation potential in the context of the analysis.
The innovative young potential of Ukraine: assessment and prospects
Keywords: інноваційний розвиток; творча праця; молодь; інноваційний потенціал молоді; innovative development; creative work; young; innovative young potential