Програмне забезпечення системи кібербезпеки для стеганографічного захисту інформації - Пащенко, Андрій Віталійович; Pashchenko, Andrew (ЦНТУ, 2023)
У даній кваліфікаційній бакалаврській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки для стеганографічного захисту інформації. Метою роботи є створення системи кібербезпеки для стеганографічного захисту інформації. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки для стеганографічного захисту інформації. В процесі роботи над реалізацією системи виконано дослідження існуючих методів, алгоритмів та програмних засобів. Розроблено та реалізовано власне програмне забезпечення, здійснено опис всіх його компонентів. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено на мові програмування С#. In this bachelor's qualification work, software that is designed for system for steganographic protection of information was developed. The purpose of the development is the software of the system for steganographic protection of information. The result of the work is the software implementation of the system for steganographic protection of information. In the process of working on a software model an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the software developed are fully described. A user-friendly interface is developed. The instructions for working with the software are provided. The program can be used on an IBM PC running Windows 10/11. The program was developed in the C# programming language.
Cyber security system software for steganographic protection of information
Keywords: кібербезпека; захист інформації; стеганографія; cybersecurity; information protection; steganography