Зайнятість населення як чинник розвитку людського капіталу (на прикладі Кіровоградської області) - Насипайко, Д. С. (КНТУ, 2009)
Проаналізовано сучасні проблеми ефективної зайнятості на ринку праці Кіровоградської області. Охарактеризовано особливості формування людського капіталу промислових підприємств. The modern problems of the effective employment on the labour market of Kirovograd region have been analyzed. In the article described feature of forming of human capital of industrial enterprises.
Keywords: людський капітал; зайнятість; рівень безробіття