Спосіб вимірювання масових витрат рідини із змінною об'ємною густиною - Кондратець, В. О.; Кондратец, В. А.; Kondratets, V. (УКРІНТЕІ, 2002)
Винахід відноситься до витратометрії і може бути використаний у різних галузях промисловості, де існують потоки із змінною об'ємною густиною рідини та пульсаціями, а також у сільському господарстві, зокрема для вимірювання потоків молока. Настоящее изобретение относится к способам измерения расхода жидкостей и может быть использовано в различных отраслях промышленности, в частности в молочной промышленности. The present invention relates to methods for measuring flow rates of liquids and can be used in various industries, specifically in the milk production.
Способ измерения массового расхода жидкости с переменной плотностью
Method for measuring mass flow rate of liquid with variable density
http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=19798&chapter=biblio
Keywords: витрати; рідина; молоко; обємна густина