Розтискна оправка - Ткаченко, М. В.; Заїка, С. М.; Шапошник, В. Ю.; Босий, К. О.; Tkachenko, M.; Zaika, S.; Shaposhnyk, V.; Bosyi, K. (ДП "Український інститут промислової власності", 2013)
Корисна модель належить до галузі металообробки і може використовуватися для закріплення порожнистих заготовок при відрізанні кілець.
Expanding mandrel
Разжимная оправка