Маркетинг інформаційних продуктів та послуг - Ніколаєв, І. В.; Nikolaiev, I. (ЦНТУ, 2023)
Запропоновані методичні рекомендації до вивчення дисципліни “Маркетинг інформаційних продуктів та послуг” містять: структуру, тематичний план та програму курсу, тематику лекцій і практичних занять, включаючи завдання для самостійної роботи студентів, тематику індивідуальних завдань та курсових робіт, список рекомендованої літератури, контрольні питання, за допомогою яких у студентів буде можливість перевірити свої знання. The proposed methodological recommendations for the study of the discipline "Marketing of information products and services" include: structure, thematic plan and program of the course, topics of lectures and practical classes, including tasks for independent work of students, topics of individual tasks and coursework, list of recommended literature, control questions, with the help of which students will have the opportunity to test their knowledge.
Marketing of information products and services
Keywords: маркетинг; інформаційний продукт; інформаційна послуга; інформаційний ринок; маркетингові дослідження; marketing; information product; information service; information market; marketing research