Екологічна відповідальність бізнесу та культура сучасного суспільства - Іваніцька, Д. Ю.; Котенко, Т. М. (КНТУ, 2016)
Стаття присвячена проблемі, яка постає перед людством в ХХІ ст. Мова йде про загрозу втрати природної рівноваги, тобто здатності біосфери та її складових асимілювати наслідки антропогенного впливу на навколишнє середовище. З урахуванням цього зростає значення екологічної відповідальності бізнесу.
Keywords: екологічна відповідальність бізнесу; екологічний аудит; стейкхолдери; сталий розвиток