Дослідження та програмна реалізація системи завантаження файлів з мережі за технологією торренту - Заєць, А. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах теорії побудови комп’ютерних мереж, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи завантаження файлів з мережі за технологією торренту. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерні науки; завантаження файлів; технологія торренту