Аналіз наукової спадщини Т. Мальтуса і К. Маркса в процесі розробки виробничих важелів соціально-економічного впливу на виробничі процеси - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (ВЦ „Принт-центр”, 2007)
Аналізуються найвідоміші праці представників економічної теорії минулого у розрізі демографічної кризи України сьогодення The most famous representatives of economics of the past in terms of the demographic crisis Ukraine today are analyzed
Analysis of scientific heritage of T. Malthus and К. Marx in the development of production tools of social and economic impact on production processes
Keywords: населення; багатство; заробітна плата; капітал; народжуваність; смертність; population; wealth; salary; capital; fertility; mortality