Пристрій для визначення вмісту феромагнітного матеріалу - Кондратець, В. О.; Мацуй, А. М.; Шалімов, В. О.; Лисенко, О. А. (Український інститут промислової власності, 2012)
Пристрій для визначення вмісту феромагнітного матеріалу містить циліндричну кювету з досліджуваною пробою, шток, лінійний диференціальний трансформатор, циліндричну пружину, електромагнітну котушку з зовнішнім магнітопроводом - екраном, стабілізатор електричного режиму змінного струму, вимірювальну схему, задавач сили постійного струму, елемент порівняння, підсилювач, виконавчий механізм змінного струму з редуктором та обертовий автотрансформатор, перетворювач сили змінного струму в напругу, елемент порівняння, випрямляч, згладжувальний фільтр, електромагнітну котушку. Устройство для определения содержания ферромагнитного материала содержит цилиндрическую кювету с исследуемой пробой, шток, линейный дифференциальный трансформатор, цилиндрическую пружину, электромагнитную катушку с внешним магнитопроводом - экраном, стабилизатор электрического режима переменного тока, измерительную схему, задатчик силы постоянного тока, элемент сравнения, усилитель, исполнительный механизм переменного тока с редуктором и вращающийся автотрансформатор, преобразователь силы переменного тока в напряжение, элемент сравнения, выпрямитель, сглаживающий фильтр, электромагнитную катушку. A device for determination of content of ferromagnetic material comprises a cylindrical cuvette with test sample, linear differential transformer, cylindrical spring, electromagnetic coil with external magnetic conductor – a screen, stabilizer of electric mode of alternating current, measuring circuit, master of direct current force, comparison element, amplifier, executive mechanism of alternating current with a reducer and rotary transformer, transformer of alternating current force to voltage, comparison element, rectifier, smoothing filter, electromagnetic coil.
Device for determination of content of ferromagnetic material
Устройство для определения содержания ферромагнитного материала
http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=175808
Keywords: феромагнітний; вміст матеріалу; пристрій