Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" за освітньо-професійними програмами "Електротехнічні системи електроспоживання" та "Енергетичний менеджмент" - Гарасьова, Н. Ю.; Плєшков, П. Г.; Котиш, А. І.; Плешков, П. Г.; Котыш, А. И.; Harasova, N.; Pleshkov, P.; Kotysh, A. (ЦНТУ, 2017)
В рекомендаціях наведені загальні положення, вимоги до кваліфікаційних робіт на здобуття кваліфікації магістра, правила оформлення та порядок захисту. Дані методичні рекомендації базуються на Положенні Міністерства освіти і науки України про підготовку магістрів у закладах освіти IV рівня та враховують специфіку підготовки фахівців на кафедрі “ЕТС та ЕМ” факультету автоматики та енергетики Центральноукраїнського національного технічного університету. Можуть бути використані при оформлені бакалаврських робіт. В рекомендациях приведены общие положения, требования к квалификационных работ на соискание квалификации магистра, правила оформления и порядок защиты. Данные методические рекомендации базируются на Положении Министерства образования и науки Украины о подготовке магистров в учебных заведениях IV уровня и учитывают специфику подготовки специалистов на кафедре "ЕТС и ЭМ" факультета автоматики и энергетики Центрально национального технического университета. Могут быть использованы при оформлении бакалаврских работ. The recommendations contain general provisions, requirements for qualifying papers for master's qualification, design rules and procedures for protection. These methodological recommendations are based on the Regulation of the Ministry of Education and Science of Ukraine on the preparation of masters in educational institutions of the IV level and take into account the specifics of training specialists at the department of "ETS and EM" of the Faculty of Automation and Energy of the Central Ukrainian National Technical University. May be used for bachelor's degree.
Методические указания к выполнению квалификационной работы для соискателей высшего образования второго (магистерского) уровня по специальности 141 «Электроэнергетика, электротехника и электромеханика» по образовательно-профессиональным программам «Электротехнические системы электропотребления» и «Энергетический менеджмент»
Methodical instructions for the performance of qualification work for second level (master's) level higher education students in specialty 141 "Electricity, electrical engineering and electromechanics" for educational and professional programs "Electrotechnical systems of electric power consumption" and "Energy management"
Методичні вказівки
Keywords: електропостачання; електричні машини; асинхронний двигун; электроснабжение; электрические машины; асинхронный двигатель; power supply; electrical powered devices; asynchronous motor