Цікавий речовий доказ спілкування нумізматів К. В. Голенка та В. О. Анохіна - Кулешов, С. Г. (ЦНТУ, 2021)
У тезах наведена характеристика передруку повідомлення з третього випуску румунського часопису «Студії та дослідження з нумізматики» («Studii şi Cercetări de Numismatică») за 1960 рік.
Interesting material evidence of numismats communication K. V. Golenko and V. O. Anokhin
Keywords: нумізматика; античні монети; numismatics