Класифікація та особливості некомерційного маркетингу - Смирнова, Є. Н. (КНТУ, 2004)
В статті розглядається некомерційний маркетинг, специфіка та особливості діяльності некомерційних суб'єктів, а також процеси некомерційного обміну. Запропонована класифікація некомерційних установ та видів некомерційного маркетингу. In clause noncommercial marketing, specificity and features of activity of noncommercial subjects, and also processes of a noncommercial exchange is considered. Classification of noncommercial establishments and kinds of noncommercial marketing is offered.
Keywords: некомерційний маркетинг; некомерційний суб'єкт; некомерційний обмін; класифікація