Геодезія та землевпорядкування. Контрольні роботи - Дейкун, В. А.; Шепілова, Т. П. (КНТУ, 2014)
Завдання для виконання контрольних робіт розроблені для студентів заочної форми навчання зі спеціальності "Агрономія".
Keywords: геодезія; контрольні роботи