Актуальність дослідження людського потенціалу - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Przemysl : Nauka і stadia, 2010)
Розкрито важливі цивілізаційні аспекти, що формують актуальність та важливість дослідження людського потенціалу The important civilization aspects that shape the relevance and importance of human potential research are revealed
Relevance of the research of human potential
Keywords: „людина економічна”; „людина творча”; людський потенціал; постіндустріальна економіка; „economic human”; „creative human”; human potential; post-industrial economy