Проектування автотранспортних підприємств та станцій технічного обслуговування. Практичні заняття - Шепеленко, І. В.; Красота, М. В.; Василенко, І. Ф.; Осін, Р. А. (ЦНТУ, 2023)
Метою викладання дисципліни «Проектування АТП та СТО» є вивчення методів технологічного проектування АТП та СТО, оволодіння методиками технологічного розрахунку і планування автотранспортних підприємств різноманітного призначення, визначення техніко-економічних показників АТП та СТО, а також підготовці здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» для наукової та інженерної діяльності на автотранспортних підприємствах, машинобудівних та ремонтних заводах, проектно-конструкторських і науково-дослідних інститутах. Теоретичні основи дисципліни здобувач отримує з лекційного курсу. Для закріплення предмета проводяться практичні заняття. Курс лекцій і практичні заняття дозволяють одержати струнку систему знань основ технологічного проектування АТП і СТО, пізнати проблеми та перспективи розвитку виробничо-технічної бази підприємств автомобільного транспорту. Дані методичні вказівки призначені для виконання практичних занять з курсу «Проектування АТП та СТО» та включають власне технологічний розрахунок АТП.
Keywords: технологічне проектування; автотранспортне підприємство; станція технічного обслуговування; виробнича програма; трудомісткість