Запровадження біоінженерних споруд для доочистки стічних вод - Слободян, Т. О.; Грам, О. О. (КНТУ, 2007)
В статті описано особливості застосування біоінженер них споруд для доочистки стічних вод.
Keywords: біоінженерні споруди; стічні води; вища водна рослинність