Дослідження систем водозберігаючого зрошення - Гончаров, Ф. І.; Goncharov, F. (КНТУ, 2009)
Проаналізовано проблему впливу на ефективність роботи систем водозберігаючого зрошення речовин, які потрапляють в мережу з поливною водою. Приведено нову конструкцію, що зменшує негативний вплив речовин на ефективність використання системи водозберігаючого зрошення. In work the problem of influencing of matters which get with polivalnoy water in the systems of saving water is analysed. The decision of a new construction which diminishes the negative displays of matters on efficiency of the use of such systems of irrigation is resulted.
Researches of systems of a water saving irrigation
Keywords: водозберігаючі водовипуски; водопровідні канали; крапельниці; мікрозрошувачі; фільтрокапілярні зволожувачі