Інноваційні моделі розвитку підприємництва в умовах економічної нестабільності - Дашкін, В. І.; Хачатурян, О. С. (ЦНТУ, 2025)
Теза доповіді ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Проблеми і перспективи економічного розвитку в умовах модернізаційних процесів в Україні та світі».
Keywords: інноваційні моделі розвитку підприємництва; розвиток підприємництва; підприємництво; економічна нестабільність; підприємницьке середовище