Адаптація стратегії управління фінансово-економічною безпекою підприємства до нових ризиків - Романюк, Артем Миколайович; Romaniuk, Artem (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне дослідження управління стратегією безпеки підприємства в контексті фінансової та економічної захищеності та проєктування практичних пропозицій стосовно його удосконалення в умовах адаптації до нових ризиків. The purpose of the qualification work is a theoretical study of enterprise security strategy management in the context of financial and economic security and the design of practical proposals for its improvement in the context of adaptation to new risks.
Adaption of th strategy the financial and economic security management strategy of the enterprise to the new risks
Keywords: стратегія; фінансово-економічна безпека; ризики; strategy; financial and economic security; risks