Чим відрізняється дистанційна освіта від заочної? - Гребенюк, В. О.; Головко, І. О. (КНТУ, 2007)
В статті розглядаються відмінності та переваги дистанційної освіти у порівнянні із заочною освітою. The article deals with the questions of differences and advantages of distance learning compared to correspondent one.
Keywords: дистанційна освіта; дистанційні програми; заочна освіта